Si Apple TV 2G primeste un update: 4.4

Si Apple TV 2G primeste un update: 4.4

Daca va numarati printre putinii care si-au achizitionat sau au primit cadoul un Apple TV din generatia adoua, astazi veti avea o surpriza extrem de placuta. Din pacate exista oconditie: este musai sa aveti un iPad 2 in dotare.

Pe langa faptul ca acum micuta cutie neagra de la Apple este compatibila cu iCloud, context in care va poate afisa poze realizate cu un iPhone sau iPad cu iOS 5 direct din ,,nor”, noul update aduce si ceva mult mai valoros.

O noua versiune a sistemului de operare iOS pentru Apple TV intitulata 4.4, reprezinta tot ce aveti nevoie pentru a afisa de pe iPad 2 sau iPhone 4S, continut video, fara a atasa vreun cablu intre cele doua dispozitive. Dupa ce ati activat-o noua functie de wireless mirroring (care se gaseste exclusiv pe cele doua dispozitive de ultima generatie ale companiei), intregul continut al ecranului din mana este transmis in timp real pe TV-ul conectat la Apple TV. Efectul este cu atat mai impresionant cu cat pana si efectele de tranzitie de la datul paginii din iBooks sunt redate perfect, fara nici un fel de interziere pe LCD-ul sau Plasma din sufragerie.

Ca bonusuri, Apple a mai integrat in meniul Apple TV, 3 aplicatii sulimentare. Prima dintre acestea are un titlu cat se poate de sugestiv: Trailers, care dispune de o interfata complet noua fata de ce primisem pana acum pentru a naviga printre cele mai noi trailere.Wall Street Journal Live este o sursa extrem de fiabila pentru stiri noi si de calitate, in timp ce National Hockey League  ofera clipuri din celebrul sport, cat si scoruri sau meciuri intregi, contra unei taxte suplimentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI