Shuttle are 3 tablete cu… Froyo

Shuttle are 3 tablete cu... Froyo

shuttle

Nu stiu daca mai avea cineva dubii ca tabletele tind cu pasi repezi sa devina mai degraba un accesoriu mainstream decat un gadget high-end, insa Computex-ul din acest an reuseste sa confirme si mai mult acest trend.
Shuttle, o companie prezenta si in tara noastra cu sisteme ultra compacte sau barebone-uri, a anuntat in cadrul evenimentului un trio de tablete. Chiar daca nici un din modele prezentate nu era final sau venea cu un pret aproximativ afisat, informatiile sunt suficiente pentru a ne face o parere legata de ce ne rezerva viitorul.
La 9 si 10 inci diagonala, vom avea N10CN12, respectiv N09CN01, ambele propulsate de omniprezentul Tegra 2 si de 1GB RAM. Din pacate, la capitolul rezolutii, daca modelul de 10 vine cu WXGA, modelul de 9 inci in diagonala vine doar cu XGA.
Cel de-al treilea model, cu o configuratie mai slaba si un ecran de 8 inci (SVGA), este destinat sistemului educational. Configuratia include un Cortex A8 la 800 MHz si 512 RAM.
Pe partea de sistem de operare, toate cele trei tablete vin preinstalate cu Froyo, care, va spun din experienta, nu este cea mai buna alegere pentru tablete.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Tablete Shuttle/|height={450px}]


Sursa: Engadget