Shenzen Technology LTD face clone de MacBook Air

Shenzen Technology LTD face clone de MacBook Air

not-so-ultimate-ultrabook-macbook-air-kirf-features-mini-hdmi-p

Chiar daca Macbook Air-ul parea destul de greu de clonat, chinezii ne-au demonstrat din nou contrariul prin modelul din imaginea de mai sus. Nu de alta, dar sa cumperi cu 471$ un sistem asa de apropiat estetic de un Air este o afacere.

Cu toate ca au pornit cronometrele, pana ce avocatii celor de la Apple se vor urca intr-un avion spre China pentru a remedia punctele comune de aspect estetic dintr un Air si Kirf-ul de mai sus, momentan jucaria merita laudata.

Vorbim de un notebook de 13 inci, cu o rezolutie de 1366×768 pentru panoul retroiluminat LED integrat, un procesor Atom N2800 la 1,86GHz si un GPU Intel GMA3600. Tot la interior mai gasiti 2 GB RAM si un SSD de 32GB. Avand doar cu doar 10 grame mai mult decat originalul (1,36 Kg) si 10 milimetri grosime in plus, este o mandrie si ca aceasta clona obtine fara probleme 3,5 ore de autonomie, incepand cu luna noiembrie a acestui an.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In rest, pe langa doua porturi USB, acest sistem are un card reader 3 in 1 , un combo neobisnuit RJ45/VGA si un mini HDMI. Nu cumva acesta sa fie mai competitiv decat originalul? In defitiv nici carcasa de aluminiu nu-l da de gol…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI