Setul Belkin Live Action iti transforma iPhone-ul intr-o camera profi de filmare

Setul Belkin Live Action iti transforma iPhone-ul intr-o camera profi de filmare

belkins-live-action-camera-accessories-should-be-in-the-middle

Chiar daca sunt cateva aspecte care nu permit unui smartphone de orice tip sa fie o camera in sensul clasic al cuvantului, cele mai multe tin de constructia dispozitivului si pot fi chiar remediate cu cateva gadgeturi.

Grip-ul LiveAction Camera pentru iPhone este creat dintr-un plastic rezistent, se conecteaza la dock-ul iPhone-ului 4, 4S sau iPod Touch 4G, se fixeaza datorita constructiei optimizate si in secunda urmatoare va ofera butoane dedicate pentru declansarea modul de captura foto sau video.

Avantajul cel mai mare este insa ca aspectul final combinat cu amplasamentul butoanelor de pe Grip-ul celor de la Belkin ofera o manevrabilitatea identica cu cea dintr-un aparat foto clasic.

In partea de jos a accesoriului este un locas standard pentru orice trepied, daca vreti sa duceti captura profesionista la un cu totul alt nivel. In plus, daca bugetul va permite, puteti achizitiona si telecomanda din acelasi set LiveAction care va permite sa initializati o filmare sau captura foto de la distanta folosind o conexiune Bluetooth.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ambele accesorii vor fi disponibile de la mijlocul lunii decembrie la un pret aproximativ de 50$ fiecare.

lsf8z896hires-1-1321452330

Citește și: