Serious Sam 3: BFE include metode neconventionale de DRM

Serious Sam 3: BFE include metode neconventionale de DRM

jocul serioussam

Pirateria este o problema majora pentru dezvoltatorii de jocuri. Daca pe console situatia este ceva mai stabila, pe PC in continuare este extrem de usor de usor sa downloadezi ilegal jocuri. Exista tot felul de metode de DRM (Digital Rights Management) prin care companiile isi protejeaza produsele, insa majoritatea sunt ineficiente in fata abilitatilor grupurilor de hackeri care gasesc intotdeauna cai ocolitoare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Croteam, echipa din spatele lui Serious Sam 3: BFE a decis „sa ia taurul de coarne”, realizand o protectie impotriva pirateriei care afecteaza jocul in mod direct. In cel putin doua instante, din pricina unor aparente „bug-uri” care de fapt sunt incluse special de producatori, cei care au downloadat acest joc ilegal nu pot avansa. Prima se manifesta prin aparitia unui scorpion roz invincibil care urmareste jucatorul prin nivel pana cand ii scade bara de viata la zero, iar a doua schimba orientarea campului vizual in sus si incepe sa invarta personajul.

Chiar daca si aceste feluri de DRM vor fi la un moment dat invinse, in perioada de timp imediata lansarii, singura metoda de a juca Serious Sam 3: BFE este prin achizitionarea sa de pe Steam. Iata si doua clip-uri care demonstreaza cele doua „capcane” ale celor de la Croteam.

Citește și: