Serios? Casti cu fermoar functionale: Ecko Zip

Serios? Casti cu fermoar functionale: Ecko Zip

2011-09-09-eckozip

Desi ideea de casti cu fermoar pare suficient de noua si de atractiva incat sa para originala, se pare ce Ecko Zip sunt de fapt inspirate din mai vechile Zipbuds, create in California – dar asta e alta poveste, momentan sa atragem atenia asupra noilor modele de la ECKOUNLTD.

Intiulate Ecko  Zip, castile din imaginea de mai sus fac o treaba foarte buna in a inlocui un cablu clasic de casti cu un fermoar extrem de functional. Desi scopul evident al acestei abordari pare a fi designul, interesant e faptul ca si evitarea incurcarii cablului a fost un parametru in adoptarea acestor trasaturi de produs.

Chiar daca pretul de 30$ nu inspira foarte multa incredere la capitolul acustica, faptul ca brandul din spatele acestui produs va lansa in perioada imediat urmatoare alte cateva produse din aceeasi gama intitulate Zone Earbuds (13$), Chaos II (15$), Stomp (20$), Lace (cu un design inspirat din sireturi – 25 dolari) sau Chain (da, chiar au facut niste casti care arata ca un lant ostentativ la gat cu 40$), arata extrem de multa incredere in prioritizarea designul in fata calitatii de catre utilizatorii majoritari de tehnologie.

Sa reprezinte oare o solutie extrem de atractiva?

Citește și: