Secolul vitezei: Alienware M18X

Secolul vitezei: Alienware M18X

Alienware M18X, Dell Alienware M18X

Chiar daca sistemele portabile Alienware sunt unele din cele mai masive si mai grele notebook-uri de pe piata, intotdeauna este loc de inca un superlativ. Astfel, din cateva pagini ascunse prin site-ul oficial al celor de la Dell, aflam ca in curand va fi disponibil Alienware M18X, cel mai mare frate din familia de portabile de gaming ale marcii.

Alienware M18X, Dell Alienware M18X

Noul „mogul” va veni dotat standard cu un display Full HD cu diagonala de 18,4 inci. In ceea ce priveste restul configuratiei, totul este configurabil in functie de dorintele clientului. Practic, puteti avea un procesor Core i7 Extreme overclockat pana la fantasticul 4 GHz, un mitic 32 GB DDR3 RAM si o configuratie la alegere SLI sau CrossFireX cu cele mai noi chipuri portabile de la AMD sau NVIDIA.

Nu vor lipsi nici abilitatile de a reda continut 3D, insa, implicit, doar prin intermediul unui port HDMI 1.4, nu prin panoul integrat in gigant. Tinand cont ca panoul mai mare lasa loc de o tastatura mai mare, pe partea stanga aveti la dispozitie 5 taste configurabile in functie de dorinte, cu macrouri sau orice alte functii. La categoria protocoale in curs de instaurare, tot in cadrul dotarilor standard ale lui M18X intra WirelessHD, o functie ideala pentru cei care vor sa „impinga” continut HD prin casa fara fire.

In legatura cu data de lansare si pretul, nu se cunosc foarte multe detalii, probabil cateva mii de dolari.

Alienware M18X, Dell Alienware M18X

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: