Se lanseaza Deus Ex: Human Revolution in Romania

, 23 Aug, 13:30

Best Distribution anunta lansarea oficiala in Romania pentru noul Deus Ex: Human Revolution. Fanii jocului vor putea participa la acest eveniment vineri, 26 august, incepand cu ora 14:00, in incinta magazinului GameShop Concept Store, de pe Strada Sfanta Vineri nr. 25 din Bucuresti.

La fata locului se vor gasi computere oferite de Gigabyte pe care oricine va putea testa jocul, iar organizatorii vor oferi tuturor sansa de a castiga premii care constau in tricouri, postere si evident copii originale de PC ale jocului. Detaliile despre concursuri vor fi oferite „on location”, insa daca nu va simtiti norocosi, inca puteti beneficia de un bonus semnificativ.

Pana la data lansarii de vineri, toti cei care fac pre-comanda de pe GameShop.ro pentru versiunea de PC a lui Deus Ex: Human Revolution, il pot achizitiona la pretul de 69.99 Lei, o oferta imbatabila pentru un titlu nou.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail