Se cauta tester pentru noile Sony Ericsson, e nevoie de mult noroc

, 21 Mai, 01:50

Sony Ericsson Facebook

Daca va intereseaza a fi unul dintre cei 12 testeri din toata lumea care se vor juca inaintea tuturor cu noile telefoane Sony Ericsson, mai aveti vreo 9 zile la dispozitie sa va inscrieti in cursa.

Sony Ericsson va lansa doua modele de telefon in perioada urmatoare, insa 12 persoane vor avea ocazia de a le testa in premiera.

Pentru a va inscrie, va spun ca implica pagina de Facebook a companiei si mult noroc. Ce-i drept, se cere si o parte de argumentare, dar pentru a fi ales cu siguranta aveti nevoie de mai multa bafta decat de talent de convingere.

Iata mai jos pasii pe care ii aveti de parcurs si, daca sunteti fan, va urez succes.

  • – Viziteaza pagina de pagina de Facebook a Sony Ericsson, ghiceste numele telefoanelor scoase la concurs si argumenteaza de ce esti un tester de exceptie, in maxim 50 de cuvinte.
  • – Intoarce-te la pagina competitiei pe 31 mai, pentru a vedea daca te numeri printre cei 12 norocosi care vor primi un telefon pentru testare.
  • – Cei 12 finalisti vor crea si vor trimite o recenzie video de 45 de secunde, pana pe data de 6 iunie.
  • – Pe 7 iunie afla daca recenzia ta a fost postata pe pagina de Facebook.
  • – Urmareste competitia pentru a vedea care sunt cele mai populare recenzii, pana la anuntarea castigatorului pe data de 13 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail