Saptamana viitoare ne jucam GTA III pe telefoane si tablete

Saptamana viitoare ne jucam GTA III pe telefoane si tablete

Grand Theft Auto III pentru platformele mobile a fost anuntat in urma cu mai bine de doua luni, insa nu a avut niciodata o data de lansare batuta in cuie. Ei bine, Rockstar Games a anuntat ca incepand de pe data de 15 decembrie, vom putea cumpara clasicul joc de pe PC si PlayStation 2 pentru dispozitivele cu iOS si Android.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Evident, nu totul este atat de roz precum pare. Pe iOS, GTA III va fi compatibil doar cu dispozitivele care dispun de un procesor A4 sau mai nou, adica iPhone 4, iPod Touch gen. 4, iPad, plus noile iPhone 4S si iPad 2. In ograda Android, dispozitivele sunt mai numeroase, insa par alese la intamplare. Jocul va putea fi rulat initial pe o anumita plaja de telefoane si tablete, urmand ca ulterior si alte dispozitive sa primeasca suport.

HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R si T-Mobile G2x sunt modelele de telefoane care vor rula acest joc in prima zi, in timp ce Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 si 10.1, Sony Tablet S si Toshiba Thrive sunt singurele tablete compatibile.

Acum ca stim cand va veni si pe ce va rula Grand Theft Auto III, a venit momentul sa aflam si pretul: 5$ sau echivalentul acestei sume in functie de regiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: