Sapphire are doua noi placi de baza Pure Platinum

Sapphire are doua noi placi de baza Pure Platinum

Sapphire a anuntat doua noi placi de baza ITX, pentru categoria mainstream, proiectate sa suporte a doua generatie din familia de procesoare LGA1155 Sandy Bridge Core i3/i5/i7 de la Intel.

Sapphire Pure Platinum H67 vine cu doua porturi USB 3.0, patru porturi USB 2.0 (8 cu capetele incluse), doua porturi SATA 6G si doua porturi SATA 3G, inclusiv suport AHCI si RAID, conectivitate Gigabit LAN si Bluetooth. Sunt disponibile patru optiuni pentru iesirea Video – DVI, VGA, HDMI si DisplayPort – din care, orice pereche poate fi folosita simultan. Panoul spate are configuratia standard I/O pentru audio HD 7.1 integrat precum si iesirea SPDIF.

Sapphire Pure Platinum H67 Mini ITX, Sapphire Pure Platinum H67, Sapphire H67, Pure Platinum H67

Pure Platinum H67 suporta pana la 8GB de memorie, prin doua sloturi de memorie DDR3 dual channel dotate cu un sistem de prindere proiectat pentru a evita atingerea cu slotul adiacent PCI-E x16 daca se instaleaza o placa video de lungime maxima. Acest slot PCI-E de generatia a doua suporta placi grafice suplimentare pentru redari imbunatatite si performante in jocurile 3D.

Software-ul din pachet: Lucid Virtu ofera utilizatorului controlul asupra graficii fara a fi necesara schimbarea conectorului de la monitor. In plus, exista un slot mini PCI-E pe partea dorsala a placii ce permite folosirea de carduri aditionale cum ar fi cele pentru internet mobil sau memorii flash.

A doua varianta, Sapphire Pure Platinum H61, are in comun cu H67 mai multe caracteristici, cu exceptia porturilor SATA 6G si AHCI, precum si suportul RAID si Virtu. Softul de monitorizare hardware precum si unealta software dezvoltata de Sapphire, numita TriXX, permit utilizatorilor optimizarea performantelor pentru ambele placi de baza.

Cele doua placi de baza se afla momentan in productie.

Citește și: