Saphire HD 6870 primeste editie DiRT 3

Saphire HD 6870 primeste editie DiRT 3

Desi jocul DiRT 3 este aparut de cateva luni bune pe piata, Saphire a decis abia acum sa dedice o serie de placi grafice acestui titlu. Astfel a aparut noul HD 6870 Dirt 3 Edition, care nu numai ca include un voucher de download pentru joc, dar vine si cu performante ridicate fata de editia normala.

Desi are aceeasi arhitectura interna ca obisnuitul HD 6870 (1120 procesoare de flux si 56 de unitati de procesoare de textura), procesorul ruleaza la 920 MHz, iar memoria la 1050 MHz. Pentru a putea atinge aceste viteze, Saphire a adaugat un sistem de racire Dual Cooler silentios. Acesta include doua ventilatoare de 90 mm cu elice subtiri, mai eficiente cu 10% decat alte coolere cu pale mai mari.

Cei care vor sa foloseasca pana la patru monitoare in acelasi timp, se vor bucura sa afle ca si noul model dispune de multitudinea de port-uri video necesare. Astfel avem la dispozitie doua mufe DVI, doua Mini DisplayPort si un HDMI. Daca aveti un monitor VGA, noua placa video de la Saphire include in cutie si un adaptor D-Sub. In cazul in care cautati performanta mai mare decat ofera HD 6870 Dirt 3 Edition din fabrica, producatorii au pus la dispozitie un soft intitulat TriXXX, disponibil pe site-ul lor oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: