SanDisk isi actualizeaza dispozitivele de stocare

SanDisk isi actualizeaza dispozitivele de stocare

Sandisk i100

Chiar daca ne-am obisnuit sa-i asociem pe cei de la Sandisk cu carduri de orice gen, in cadrul Computex a anuntat cateva jucarii impresionante.

Sub numele de U100, SanDisk a creat pentru sistemele ultra portabile o gama de SSD-uri extrem de compacte care sunt de doua ori mai rapide decat generatia anterioara – P4. Pentru a va face o idee legata de performanta, o rata de citire de 450MB/s si una de scriere de 340MB/s nu sunt deloc absurde mai ales daca vorbim de placi de baza cu SATA III la capatul celalalt al firului. In ceea ce priveste capacitatile disponibile, limita superioara va fi de 256GB.

Sandisk

Pentru a elimina orice zvon ca aceasta seria s-ar mai afla inca in stadiu de proiect, este suficient sa spunem ca prima gazda a unei astfel de jucarii este noul notebook UX de la ASUS. Momentan este disponibil in varianta mSATA si Mini mSATA.

Pentru piata de tablete, SanDisk a creat si o serie de module iNAND compatibile cu SATA III. Sub numele de i100, daca vreti sa creati o tableta puteti obtine pana la 128GB spatiu de stocare, cu o rata de scriere de 160MB/s si o rata de citire de 450MB/s. Daca aceste cifre s-ar reflecta si in produse, ar trebui sa avem niste tablete extrem de performante in viitorul apropiat.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Sandisk i100/|height={450px}]

Sursa: Engadget

Citește și: