Samsung si-a lansat propriul messenger pentru mobil – ChatON [+VIDEO]

Samsung si-a lansat propriul messenger pentru mobil - ChatON [+VIDEO]

Samsung ChatON, ChatON

Samsung a pornit pe urmele BlackBerry Messenger si Apple iMessage, lansandu-si propriul serviciu mobile messaging, intitulat ChatON. Este global, este gratuit si faciliteaza impartasirea in timp real de text, imagini, notite scrise de mana si videoclipuri.

Serviciul este disponibil in peste 120 de tari si in peste 62 de limbi si prezinta doua optiuni de functionalitate. Optiunea de baza este valabila pentru consumatorii de telefoane care prefera o utilizare simpla si usoara, permitandu-le sa impartaseasca text, imagini, evenimente, contacte si emotii foarte usor.

Utilizatorii de smartphone-uri se pot bucura de optiunile avansate, care le ofera posibilitatea sa vada cat de des interactioneaza cu prietenii lor si sa posteze comentarii pe profilul acestora, prin intermediul functiei Interaction Rank. Totodata, acestia pot crea un mesaj animat, putand sa-si personalizeze continutul prin texte scrise de mana, fisiere audio si imagini de fundal. Toate pozele si videoclipurile din fiecare fereastra de conversatie pot fi vizualizate intr-un fisier Trunk, realizat automat.

ChatON este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor si cu platformele actuale de telefoane ale companiei. “Cu ChatON, Samsung a simplificat substantial comunicatiile mobile permitand utilizatorilor sa se conecteze la viitoarele telefoanele si la toate Smartphone-urile principale de pe piata”, a declarat Ho Soo Lee, seful diviziei Media Solution Center din cadrul Samsung Electronics.

Serviciul Samsung ChatON va fi lansat progresiv pentru principalele tipuri de smartphone, tablete, notebook-uri si telefoane existente, inclusiv pentru dispozitivele viitoare prezentate la IFA 2011. Cel mai probabil, il vom vedea pe piata de prin octombrie.

Citește și: