Samsung Seria 9000, varianta notebook

Samsung Seria 9000, varianta notebook

Imprumutand conceptul materialelor si finisajelor high end end din televizoarele seriei 9000, Samsung a decis lansarea unui laptop care sa concureze la capitolul performanta/design cu cel mai subtire notebook al lumii, MacBook Air [review].

Are o lungime si o latime egale cu 12,9 inci, respectiv 8,9 inci, avand 0,64 inci in cel mai gros punct si reuseste sa se integreze in doar 1,3 kilograme.

Chiar daca nu exista mai multe configuratii hardware disponibile in cei 1629$, Samsung nu a lasat nimic departe cand vine vorba de noul sau laptop high end. Ca urmare, o autonomie specificata de pana la 7 ore reuseste sa fie mentinuta cu cel mai nou procesor Intel Core i5 2537M ajutat de 4 GB RAM DDR3 (upgradabil pana la 8GB) si cel mai nou chipset grafic de la Intel, HD Graphics 3000. Nu lipsesc nici tehnologii noi precum Wireless WiDi/WIMAX, Bluetooth 3 sau un SSD de 128 GB, acesta din urma justificand o mare parte din pretul final al produsului.

Display-ul trecut doar ca fiind HD, cu diagonala de 13,3 inci, are cel mai probabil o rezolutie egala cu 1366 x 768, iar la capitolul multimedia se mai adauga un webcam de 1,3 megapixeli si 2 difuzoare integrate cu o putere de 2 x 1,5 W. Pe marginea intregului ansamblu gasiti 3 USB-uri (unul special pentru incarcarea de dispozitive ce necesita mai mult curent), 1 HDMI, o mufa de casti, una de microfon, u conector RJ45 pentru retea cu fir si un cititor pentru microSD-uri.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung notebook Seria 9/|height={500px}]


Asteptam ca respectivul notebook Seria 9 creat aproape integral din duraluminiu sa ne impresioneze si pe meleagurile mioritice cu liniile sale suple si atractive. Tinand cont ca avem toate sansele sa coste aproximativ 1629 euro in lei, din pacate, cel mai probabil vom ramane doar cu impresiile.

In cazul in care asteptati si o varianta de 11 inci, cum a facut si Apple in cazul propriului MacBook Air, aceasta va aparea in curand, insa din pacate nu se cunosc detalii legate nici de configuratie, nici de pret.