Samsung seria 9000 actualizat

, 05 Ian, 12:29

Dupa ce in urma cu aproximativ un an Samsung ne-a impresionat cu unul din cele mai subtiri si complexe modele de televizoare, anul acesta la CES vom asista la o reinnoire a seriei 9000.

Produsele din aceasta serie apartin segmentului high-end, o dovada clara a acestei afirmatii fiind pretul de aproximativ 20.000 lei pentru modelele cu o diagonala de 46 si 55 inci.

Sub egida moto-ului „Opere de arta pe birou”, noile modele ce vor fi lansate anul acesta la CES vor fi dominate de linii curbe integrate intr-un design asimetric. Rezultatul este piciorul de sustinere al 3DTV-ului plasat in partea extrema dreapta a panoului in defavoarea clasicului centru. Realizate dintr-o combinatie de negru acrilic si argintiu, modelele vor fi construite in jurul celei mai noi generatii de panouri LED 3D pentru a oferi un contrast puternic si o gama bogata de culori.

In ceea ce priveste restul specificatiilor, acestea raman un mister. Cel putin deocamdata. Mai vedem din data de 6 ianuarie.


Sursa: Thecoolgadgets

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail