Samsung pregateste „doar” vreo 30 de modele TV noi

Samsung pregateste „doar” vreo 30 de modele TV noi

Samsung pregateste aproximativ 30 de modele noi cu diagonale de la 19 pana la 65 de inch, asa ca nu va trebuie decat atentie pentru a vedea ce vi se potriveste cel mai bine. Noile serii de televizoare LED lansate de in cadrul Consumer Electronics Show pun accent asupra ambelor formate 2D si 3D.

Potrivit celor de la Samsung, 2011 va fi un an hotarator pentru televiziunea conectata la Internet. Voi ce parere aveti ?

Oricum, un lucru este cert: aproape toate televizoarele Samsung cu diagonale de la 40 inci in sus vor dispune de functii inteligente, utilizatorii putand accesa cu usurinta continutul de pe Internet pe ecranele mari digitale, promite compania.

Seria LED D8000 se remarca prin rama din metal slefuit foarte subtire, de doar 0,2 inci, cu un design minimalist, precum seria C8000.

Televizorul dispune de o rata de refresh de 240HZ, timp de raspuns de 2 milisecunde (MPRT) si iluminare din spate de tip scanning. Sunt integrate tehnologiile 3D Local Dimming si Local Contrat Enhancing (LCE) pentru imagini ce redau adancime culorii neagre si un alb pur.

Seria D8000 este insotita de noii ochelari Samsung 3D cu conectivitate Bluetooth si de telecomanda Samsung TwinView Touch Control, prima telecomanda tactila de televizor care poate reda continut independent pe ecranul de 3 inci, functionand ca un ecran complementar. Televizoarele au conectivitate Wi-Fi si multe cai de a afisa continutul prin portalul Samsung Smart Hub, pot fi conectate la alte dispozitive folosind Samsung Wireless Link, DLNA sau tehnologia proprie Samsung One Foot Connection.

Seria LED D7000, tot cu rama de 0,2 inci, integreaza tehnologia Auto 3D Format Setup pentru detectarea automata a formatului de codificare in momentul rularii continutului 3D. Tehnologia de iluminare din spate de tip scanning este, de asemenea, prezenta, precum si Auto Motion Plus, algoritm de interpolare a cadrului pentru crearea de imagini 2D si 3D si tranzitii line intre cadre, fara neclaritati, chiar si in cazul filmelor cu miscari foarte rapide.

Televizorul 3D LED D6500 pune accent asupra consumului redus de energie, cu pana la 20% prin Motion Adaptive Dimming. Luminozitatea LED este controlata in functie de vectorii de miscarea ai imaginii. Iar daca nu vi se pare suficient, aveti si functia Energy Gauge, prin care poate fi monitorizat consumul de energie. In plus, Energy Saving Mode ajusteaza nivelul de iluminare din spate pentru a reduce consumul cu aproape 40%. Faceti un calcul si vedeti daca mai platiti ceva pentru factura la curent.

 

Citește și: