Samsung pierde un proces… absurd

, 09 Dec, 11:35

stopPentru ca nimic nu este mai usor decat sa incerci, in Franta, Samsung a incercat un lucru extrem de dubios.

Pe motiv ca iPhone 4S este inspirat din telefoanele companiei din seria Galaxy, Samsung a incercat sa blocheze comercializarea celor mai noi smartphone-uri de la Apple in Franta. Ca de fiecare data, procesul a inceput cu mult timp in urma, in schimb judecatorul abia acum s-a pronuntat.

Finalitatea a fost incetarea procesului pe motiv ca este absurd, atat de absurd incat Samsung este obligata se plateasca cheltuieli de judecata celor de la Apple in valoare de 100.000 euro. Desi in universul razboiului Apple-Samsung o astfel de suma este modica, bucuria din  spatele acestei ,,amenzi” are niste proportii incredibile.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cred ca in curand nu vom mai trata acest subiect, pentru ca si cei pasionati de tehnologie s-au saturat de el. Am dreptate?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Inca de la primul proces eu am spus ca este un joc de imagini. Ati vazut cu cat au crescut vanzarile la smartphonurile Samsung dupa ce a inceput „razboiul”?

Dar nu Samsung a declansat nebunia proceselor… si mi se pare putin deplasata atitudinea judecatorului, cum poti sa spui ca e absurd. Dar argumentele aduse de Apple in Australia, Germania nu au fost aburde si totusi au beneficiat de cateva luni in care au vandut fara concurenta in tarile respective?

Samsung si Apple vand foarte bine!!!Si eu am remarcat asta…imi plateam factura si am stat mai mult decat de obicei intr-un shop! Ghici cati isi plateau factura si cat cumparau smartphoane….10%…restul plecau ori cu o cutie alba ori cu una neagra!!!!:)

Nu’i bai ca au pierdut in Franta, au castigat in Australia si in State, la Apple acasa. Vanzarile Samsung cresc de la un trimestru la altul si cred ca asta ii sperie cel mai tare pe americani.

Pacat ca nu au reusit sa le blocheze macar cateva luni iPhone-ul 4S, ca sa vada si ei cum e sa invetesti pentru a crea un produs si sa nu-l poti vinde din cauza unor procese absurde.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail