Samsung Nexus S cu Ice Cream Sandwich in libertate [+VIDEO]

, 29 Sep, 10:00

Nimic nu se compara cu aventurile de pe eBay. Un simplu utilizator al site-ului de licitatii american care dorea sa achizitioneze un Samsung Nexus S, a fost placut impresionat cand a realizat ca terminalul pe care il cumparase dispunea de o interfata cel putin deosebita.

Desi la prima vedere pare a fi o tema personalizata foarte reusita, odata ajuns in sectiunea de informatii despre telefon din setari a realizat pe ce a pus mana. Nexus S-ul respectiv are preinstalat urmatoarea versiune de Android, intitulata Ice Cream Sandwich. Aparent Google se tine de promisiunea facuta odata cu anuntul noului sistem de operare si ofera o combinatie intre experienta Gingerbread si Honeycomb. Rezultatul nu este deloc rau, imprumutand elementele cele mai bune din fiecare.

Clipul de mai jos va crea cu siguranta o impresie in mintile tuturor legata de noua editie de Android, care cu siguranta este una pozitiva.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail