Samsung lanseaza Secu-NFC

Samsung lanseaza Secu-NFC

Secu-NFC

Samsung a lansat un nou chip NFC, care promite sa ofere un nivel de securitate sporit in utilizarea pentru platile cu ajutorul telefoanelor mobile.

Noul Secu-NFC, cunoscut si sub numele de SENHRN1, foloseste noi tehnologii de criptare pentru o mai buna securizare si va veni integrat pe placile de baza, spre diferenta de implementarea din prezent sub forma de chip separat. Informatiile bancare vor fi stocate in memoria interna de 760KB, iar chip-ul va putea functiona chiar si cu telefonul inchis. Secu-NFC va putea fi folosit si in combinatie cu U-SIM-urile care stocheaza la randul lor informatii securizate.

Momentan Samsung nu a nominalizat vreun partener pentru acest proiect, dar a lasat sa se inteleaga ca noul standard NFC ar putea fi folosit de mai multi producatori in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pana la implementarea Secu-NFC, doar cateva device-uri din prezent beneficiaza de NFC, printre care: Samsung Galaxy S II, Nexus S si Galaxy Nexus, Blackberry Bold 9900 si Curve 9360, impreuna cu noile telefoane Nokia precum N9 si 701.

Ramane sa vedem in ce masura vor castiga incredere utilizatorii in acest nou tip de plati electronice pe care le implementeaza tot mai multi producatori de device-uri mobile.

Sursa: Electronista 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: