Samsung isi pregateste replica in razboiul cu Apple

, 10 Aug, 14:25

apple samsung

Ordinul dispus de Judecatoria din Germania privind interzicerea de la comercializare a tabletei Galaxy Tab 10.1 in UE, momentan cu exceptia Olandei, isi va gasi raspuns in instanta din partea Samsung. Deocamdata, nu se stie cand.

Samsung Electronics este dezamagita de decizia Instantei Judecatoresti si intentionam sa actionam imediat pentru a ne proteja drepturile de proprietate intelectuala prin intermediul procedurilor legale desfasurate in Germania si vom continua sa protejam aceste drepturi la nivel global.” – este raspunsul Samsung.

Oficialii companiei promit ca vor lua toate masurile necesare pentru a asigura disponibilitatea in Europa a produselor.

In plus, se precizeaza ca “vanzarea produselor care au fost deja distribuite pe piata locala nu va suferi nicio restrictie, iar comercializarea acestora va continua in termenii optimi”.

Cred ca asteptam cu totii deznodamantul acestei batalii intre Apple si Samsung. Dar vom mai astepta mult si bine, nu cred ca o concluzie va iesi la iveala prea curand, sa nu mai vorbesc ca nu m-ar mira ca, intr-un final, totul sa se topeasca intr-o ceata lenta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail