Samsung Galaxy Tab 10.1v a aparut la Vodafone

Samsung Galaxy Tab 10.1v a aparut la Vodafone


Astazi Samsung a lansat in parteneriat cu Vodafone noua tableta Galaxy Tab 10.1v. De ce in parteneriat cu Vodafone si de la ce vine acel v din coada denumirii produsului? Pentru ca aceasta varianta este disponibila deocamdata doar in magazinele Vodafone si nu se stie daca pe viitor modelul va fi comercializat si in alta parte.

Din punct de vedere al specificatiilor, aceasta tableta se alatura celorlalte motorizate de un procesor dual-core Tegra 2. Detine un display de 10 inci cu o rezolutie 720p (1280×720) si beneficiaza de memorie interna de 16 sau 32 GB, precum si de un modul GPS si GSM.

Acum, daca are configuratia aproape identica cu a lui Motorola Xoom si a lui Asus Transformer, ce o deosebeste de celelalte? Ei bine, aici raspunsul ar fi designul ceva mai special, poate greutatea si, bineinteles, camera foto de 8 Megapixeli. De asemenea, suportul 3G, inclus la toate variantele. De altfel, ma bucur ca producatorii au realizat, in sfarsit, ca un modul 3G este mai mult decat binevenit in cazul unui astfel de dispozitiv, care in mare parte este dedicat internetului.

Primele impresii sunt destul de bune, suporta Flash 10.2 nativ, direct in browser, spatele ofera o aderenta ridicata, este usoara si se misca asa cum ar trebui. Ca sistem de operare, vine cu Honeycomb. Si, in particular fie spus, personal as opta pentru Android Honeycomb in fata lui Windows 7.

Mai jos aveti cateva specificatii oficiale, precum si o galerie de imagini pentru a va delecta privirile:

[table id=73 /]

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Galaxy Tab 10.1v/|width=480]