Samsung Galaxy Tab 10.1 la embargo

Samsung Galaxy Tab 10.1 la embargo

galaxy-tab-101-lead

Chiar daca a inceput ca un nou sezon din „Tanar si nelinistit” si, probabil, cei mai multi dintre noi vom imbatrani pana vom vedea finalul luptei dintre Samsung si Apple, e dragut sa vedem si cateva miscari radicale de „trupe” din cand in cand.

In acest caz e vorba de Galaxy Tab 10.1, noua tableta a celor de la Samsung cu Honeycomb, care urma sa ajunga in Australia in curand, dar momentan se afla in… embargo. Respectivul produs nu are voie sa fie prezentat sub nici o forma, implicit nici in spoturi publicitare, nici comercializat pana ce nu este emis un ordin judecatoresc.

Desigur, exista si o solutie alternativa: sa se termine procesul dintre Apple si compania coreeana la nivel global. Din pacate solutiile sunt departe de a fi iminente.

Chiar daca tableta in cauza a reusit sa penetreze deja cateva piete, problema porneste de la cateva diferente dintre modelul comercial disponibil in SUA si cel prezent in Australia. Astfel, Samsung este obligata prin ordin judecatoresc ca orice produs nou sa fie prezentat celor de la Apple pentru o inspectie detaliata legata de patentele pe care le incalca.

Tinand cont ca gigantul din Cupertino deja se bate cu pumnul in piept ca versiunea americana de Galaxy Tab 10.1 foloseste 10 patente apartinand Apple, finalitatea nu se intrevede prea curand.

Sursa: BusinessWeek

Citește și: