Samsung Galaxy Tab 10.1 este disponibila de astazi si la Orange – Teoretic

Samsung Galaxy Tab 10.1 este disponibila de astazi si la Orange - Teoretic

Samsung Galaxy Tab 10.1 care va fi disponibila si la Orange „in curand” este identica cu cea lansata acum doua luni sub sigla Vodafone si de care reprezentantii erau foarte mandri ca sunt primii care o aduc in tara si, de asemenea, ca este creata „special pentru Vodafone”. Daaaaa, sigur. Uite ca interesul lui Samsung este sa vanda si, la aproape doua luni, o va comercializa inclusiv cu ajutorul Orange.

Tableta are exact aceleasi specificatii si performante ca si varianta lui Vodafone, absolut aceleasi, deci gata cu specialitatile.

Interesant este ca, un comunicat de presa dicteaza faptul ca ea este disponibila de astazi in magazinele Orange, dar site-ul companiei spune altceva, mai degraba nu spune prea multe.

Site-ul Orange te invita sa te abonezi completand un formular pentru a afla in curand detalii despre ofertele speciale. Asta inseamna ca nu au un pret pentru ea.

De asemenea Samsung Galaxy Tab 10.1 este „mai multimedia ca niciodata” (cat de multimedia poti sa fii?): Experimenteaza magia „cinemaului cu sistemul FullHD pe ecranul de 10.1″ (ecran cu o rezolutie de 1280×800 pixeli – poate doar HD), o fi ruland Full HD pe un monitor sau televizor cu o rezolutie adecvata.

De asemenea pe noua tableta ruleaza perfect aplicatii ca Google Maps Navigation (BETA). Deci trebuie sa dau si eu o fuga sa o cumpar, asa pot rula perfect toate aplicatiile BETA fara sa mai astept varianta finala a acestora.

Citește și: