Samsung Galaxy S II se vrea iPhone Killer, dar nu prea ii iese

Samsung Galaxy S II se vrea iPhone Killer, dar nu prea ii iese

Samsung, Apple, iPhone 4, Galaxy S2

Daca acum o luna vorbeam despre vanzarile impresionante ale campionului Samsung, uite ca a venit iar timpul sa luam in discutie acest aspect. De data asta insa, privim din perspectiva unei noi amenintari: iPhone 4S.

Este perfect adevarat ca seria Galaxy reprezinta pentru Samsung cel mai mare succes pe piata telefoanelor mobile de la infintare si pana acum. Afirmatia  este sustinuta si de cifre: 10 milioane de unitati Galaxy S II vandute in nici 6 luni de la lansare, plus inca 30 de milioane Galaxy S 1. Toate acestea sunt valabile fara sa luam in calcul faptul ca S2-ul abia a fost lansat in SUA, o piata cu un potential imens pentru flagship-ul Samsung.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cu totii vom fi tentati sa ne „inchinam” la astfel de cifre, dar daca ne uitam peste gard in curtea Apple, ne vom trezi cu o usoara ameteala de la atatea zerouri. In exact aceeasi perioada, de la debutul Galaxy S2 si pana in prezent, Apple a livrat intre 85 si 100 de milioane de smartphone-uri in toata lumea. Si daca inca mai aveti dubii cu privire la suprematia marului american, aflati ca noua vedeta, iPhone 4S s-a vandut in „numai” 4 milioane de exemplare in primul weekend de dupa lansare.

Cu alte cuvinte, Galaxy S II o fi avand stofa de „iPhone Killer”, dar doar pentru sacou. Cea mai mare greseala pe care au facut-o cei de la Samsung a fost faptul ca nu au profitat de avantajul pe care l-au avut fata de Apple. O lansare Galaxy S II in SUA in acelasi timp cu cea din Europa sau macar imediat dupa, ar fi adus profituri uriase companiei. Cum mult asteptatul terminal a aterizat peste ocean cam in acelasi timp cu iPhone 4S, imi este greu sa cred ca Samsung va inregistra vanzari notabile in tara tuturor posibilitatilor…

Sursa: Pocket-lint

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: