Samsung Galaxy Note intra in Europa

Samsung Galaxy Note intra in Europa

samsunggalaxynote

Samsung a anuntat ca noul Galaxy Note a inceput sa fie livrat. Telefonul semi-tableta va ateriza prima data in Germania, in pofida disputelor legale cu Apple. La ora actuala, producatorul coreean se judeca in continuare pentru comercializarea Galaxy Tab 7.7.

Din punct de vedere al dotarilor,”micutul” Note se lauda cu un ecran de 5,3 inci, o camera principala de 8 megapixeli si una secundara de 2, procesor dual core de 1,4 GHz si o memorie interna de 2GB. Noutatea acestui terminal sta in faptul ca vine insotit si de un touchpen extrem de util in aplicatiile office, pentru notite, scheme si desene.

Desi momentan actiunile legale intentate de Apple in Germania vizeaza doar tabletele celor de la Samsung, nu ar fi exclus un viitor proces si pe tema acestui Note. Iar asta pentru ca se pot observa cu usurinta cateva asemanari, mai ales la nivel de design, intre telefonul-tableta si unele dintre produsele Apple (butonul de home, spre exemplu).

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ramane de vazut cum se vor desfasura ostilitatile. Totusi, avand in vedere faptul ca in Olanda intreaga serie Galaxy a fost modificata pentru evitarea unei interziceri temporale obtinuta de Apple, nu ne-am mira ca Samsung Note sa fie si el tinta unor lovituri puternice sub centura…

Sursa: Electronista

Citește și: