Samsung fenteaza procesele cu Apple – reinventarea Galaxy Tab-ul 10.1

, 20 Noi, 11:24

samsungs-modified-galaxy-tab-10-1n-for-germany-gets-examined

Nu stiu daca ati tinut evidenta proceselor dintre Apple si Samsung pe parcursul verii, insa concluzia a fost ca Apple a obtinut interzicerea comercializarii modelului Galaxy Tab 10.1 in cateva tari din Europa, pe motiv ca semana prea mult cu iPad-ul.

Intra in scena Galaxy Tab 10.1N. Sau cel putin intra in magazinele din Germania. Analizat cu atentie de catre NewGadget.de noul model, identic la interior cu vechiul model, vine cu cateva modificari de ordin estetic pentru a putea fi, in sfarsit, comercializat.

Sintetizand, vorbim de aceeasi tableta, doar ca acum are o margine argintie care imbratiseaza vizibil panoul de culoare neagra, iar respectiva margine acum gazduieste si doua difuzoare. Nu e mult, dar stiti ce conteaza?

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Modelul poate fi deja achizitionat in Germania, iar Apple se pare ca a decis sa nu se mai certe pe acest subiect.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Buna miscarea Samsung, modificari minime, publicitate maxima pe timpul procesului. Acum vor avea vanzari sesioase pentru ca geramnii sunt amatori de gadgeturi si sa nu uitam ca suntem si in prag de sarbatori.

Apple nu au mai reactioneze pentru ca realizeaza ca indirect le-au facut recalama celor de la Samsung. Oricum decizia instantei din Dusseldorf a fost o exagerare… dar una peste alta lucrurile au mers in favaorea coreenilor.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail