Samsung a vandut peste 300 de milioane de telefoane in 2011

Samsung a vandut peste 300 de milioane de telefoane in 2011

Vanzari record Samsung

Samsung si-a depasit propriul record de vanzari de anul trecut cu o luna mai devreme. Daca in 2010 producatorul coreean reusea sa vanda 280 de milioane de telefoane mobile, cu o luna inaintea incheierii anului 2011, a atins cifra de 300 de milioane de unitati vandute.

Mare parte din aceasta reusita i se datoreaza pe buna dreptate deja celebrului Galaxy S II, care a condus piata smartphone-urilor pana la aparitia iPhone 4S. Flagship-ul Samsung s-a vandut in 10 milioane de exemplare in primele 5 luni de la lansare ocupand prima pozitie in topul vanzarilor companiei.

Oficialii Samsung au declarat ca urmeaza sa adopte o strategie asemanatoare si in 2012, prin lansarea de terminale cat mai performante in prima parte a anului. Cu alte cuvinte, ne putem astepta la o revelatie de genul Samsung Galaxy S III in viitorul apropiat.

Intre timp, coreenii se bucura de o popularitate in continua crestere chiar si in SUA, unde cifrele arata o batalie intre Apple si Samsung. Ceilalti producatori precum HTC sunt insa aproape scosi din joc.

Sursa: Electronista

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: