Samsung 700G7A – un laptop pentru gameri pasionati

Samsung 700G7A  – un laptop pentru gameri pasionati

Desi Samsung nu este un jucator important pe piata de laptopuri de gaming, se pare ca acest lucru se va schimba odata cu noul model 700G7A.  Acesta este impins de un procesor Intel Core i7 la 2 GHz, si poate fi configurat cu pana la 16 GB RAM. Fidelitatea grafica este asigurata de o placa video AMD 6970m, echipata la randul sau cu 2 GB de memorie.

Din fericire, asta nu este tot! Display-ul de 17.3 inci poate afisa imagini in rezolutie Full HD (1920×1080), iar unitatea optica Blu-Ray, porturile USB 2.0 si 3.0, portul HDMI si modulu Bluetooth 3.0 pot satisface nevoile oricarui tip de utilizator. Tastatura este de asemenea speciala, fiind iluminata, iar pentru a accentua faptul ca avem de a face cu un laptop de gaming, tastele W, A, S si D sunt colorate cu rosu.

Noul laptop Samsung se va lansa in luna septembrie la pretul de 1.800 de Euro. Desi specificatiile tehnice sunt de invidiat, pretul este destul de restrictiv pentru utilizatorii de rand. Din fericire , cei doi gameri care sunt intotdeauna pe fuga si care isi permit sa se desparta de aproape 2.000 de Euro se vor bucura cu siguranta.

Sursa: Engadget

Citește și: