15 dec. 2011 | 09:00

S-a lansat LG Prada Phone 3.0, un smartphone de fite

ACTUALITATE
S-a lansat LG Prada Phone 3.0, un smartphone de fite

PRADA-phone-by-LG-3

Dupa lungi speculatii legate de motivul reinitierii colaborarii intre LG si Prada, in aceste zile a fost anuntat urmatorul terminal al respectivei colaborarii, Prada Phone 3.0, care va ajunge pe piata la inceputul anului viitor. Din cauza faptului ca in urma cu cativa ani au mai existat si alte produse care purtau titulatura de LG Prada, acesta poarta numele complet de PRADA phone by LG 3.0.

Trecand faptul ca vorbim de inca un smartphone cu panou de 4,3 inci cu rezolutie WVGA – 800 x 480, acest smartphone este la fel de competitiv precum ultimul iPhone in ceea ce priveste posibilitatile de abordare ale pietii de smartphone-uri.

Este un terminal cu panou LG NOVA Display, – rezolutie 800 x 480, si tema implicita instalata peste Android 2.3.7 – upgradabil la 4.0. Camera este de 8 megapixeli si are o rezolutie de 1080p cand vine vorba de filmare. Nu-i lipsesc nici butonul de declansare in doua trepte iar functia touch to focus este foarte prompta.

Prada Phone

Vine cu un pret necunoscut si cu o data de lansare in ianuarie in UK. Cu toate acestea, nu vorbim de o reinventare a conceptului de apa calda. Noul Prada este un smartphone perfect pentru orice piata sau target de utilizatori, mai ales pentru cei care indragesc culorile monocrome.