RIM isi reinventeaza magazinul de aplicatii

, 22 Aug, 10:45

rim-to-unleash-redesigned-blackberry-app-world-3-0-on-august-22n

Dupa ce a anuntat cu surle si trambite o serie de dispozitive noi, RIM, compania din spatele dispozitivelor BlackBerry pare convinsa sa nu se dea batuta in fata armateti de dispozitive cu Android, Windows Phone sau iOS.

Ultima schimbare din aceasta strategie a fost preluata de mai multe surse, inclusiv Engadget, si face referire la o reinventare a magazinului de aplicatii:  versiunea 3.0 a BlackBerry App World, care ar trebui sa se materializeze in aceste zile.  In principiu e vorba de o schimbare de interfata care va permite un acces mult mai facil la Jocuri, Applicatii si Teme.

Tot la capitolul functionalitate suplimentara intra asa zisul My World Storage care va ofera acces la toate aplicatiile achizitionate de pe contul dumneavoastra pentru a le putea descarca din nou dupa o stergere accidentala. Exista ceva zvonuri legate si de un serviciu BB Music, insa cel mai probabil lansarea acestuia va fi amanata pana in septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail