Rezultatele pe T4: Apple continua trendul ascendent

, 19 Oct, 10:05

apple-q4-earnings-fall-short-of-expectations-28-3-billion-in-r

Chiar daca unii analisti au supraapreciat puterea celor de la Apple pe ultimul trimestru, compania oricum are o performanta de invidiat si un trend ascendent aparent de neoprit.

Incheind inca un trimestru financiar, in aceste zile Apple a dat publicitatii rezultatele preliminarii. Vanzarile totale au fost de 28,27 miliarde dolari, cu aproape 8 miliarde mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut (20,3 miliarde $). Din aceasta suma, profitul net a fost egal cu 6,62 miliarde, in conditiile in care perioada similara a anului trecut a generat un profit net de 4,3 miliarde.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

 

La capitolul produse, s-au vandut 17,7 milioane de iPhone-uri – o crestere de 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut, 11,12 milioane de iPad-uri – cu 166% mai mult fata de T4 2010, 4,89 milioane de sistem Mac – plus 26% daca luam ca referinta aceeasi perioada din 2010.

In jos merg doar vanzarile de iPod-uri, insa chiar si 6,62 milioane de iPod-uri, cu 27% avans fata de anul trecut, s-ar putea sa nu fie o dezamagire foarte mare pentru Apple.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail