RedRock LiveLens MFT – lentilele Micro Four Thirds se universalizeaza

RedRock LiveLens MFT - lentilele Micro Four Thirds se universalizeaza

livelens-mft-adapter-brings-aperture-control-to-canon-ef-lensesMFT vine de la Micro Four Thirds si, chiar daca sunteti sau nu fani ai genului de aparate compacte cu lentile interschimbabile, acesta este trendul actual. Pana si Nikon participa la petrecere cu J1 si V1.

Daca tot ati facut trecerea contra unei sume de bani nu foarte mici, macar sa va puteti folosi setul de lentile pe care il aveti deja in dotare de la SLR-ul sau DSLR-ul pe care il folositi de cativa ani. Avand in vedere acest scop, RedRock a creat un adaptor, disponibil incepand de la 442,5 dolari pe site-ul oficial al companiei, si care se intituleaza LiveLens MFT.

Acesta, chiar daca suporta la un capat utilizarea unui singur tip de lentile – anume Canon EF, la celalalt capat, cel putin teoretic, e compatibil cu toate aparatele Micro Four Thirds, printre care Panasonic AG-AF100, Panasonic GH1/2 sau Olympus Pen.

Ca functionalitate, va permite sa folositi respectivele obiective, dar vine si cu un controller digital pentru diafragma lentilei folosite. Tinand cont ca pentru a controla expunerea la un astfel de obiect EF e nevoie de energie electrica, marele avantaj al acestui adaptor este faptul ca e activ, permitand utilizatorului sa ajusteze difragma in incrementie de pana la 1/3.

Pentru mai multe detalii legate de compatibilitate, accesati website-ul producatoruluiredrock_livelens_canon

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: