05 apr. 2011 | 19:22

Receiverele viitorului, disponibile… azi

ACTUALITATE
Receiverele viitorului, disponibile... azi

Onkyo HT-RC370, HT-RC370, receiver Onkyo

Chiar daca incepem sa auzim din ce in ce mai des replici de genul “Viitorul incepe acum”, nimic nu intareste mai tare aceasta afirmatie precum un receiver audio/video care nu se potriveste nici cu cele mai scumpe TV-uri existente la ora actuala. Bine, “nu se potriveste” poate este un cuvant puternic, insa investia in puterea de procesare asociata unui dispozitiv capabil de upscalling la o rezolutie 4K a banalului Full HD s-ar putea sa nu fie cea mai buna solutie pentru perioada de criza….

Printre specificatiile celor doua dispozitive de la Onkyo – HT-RC370 (849$) si HT-RC360 (549$) – se mai numara compatibilitatea cu orice format audio pe care il aveti pe un stick USB, iPod sau iPhone [review iPhone 4], cat si o baza de date extrem de generoasa cu radio-uri online. Aveti atat Ethernet Gigabit la ambele modele, cat Wireless b/g/n. Iar compatibilitatea cu DLNA sau Media Center Extender sigur va fi pe gustul vostru, zic eu. Cred ca nu ma insel, nu?

Onkyo HT-RC370, HT-RC370, receiver Onkyo

Colectia impresionanta de intrari HDMI, pe langa faptul ca poate acomoda fara probleme orice combinatie de TV, consola de jocuri, receiver de satelit, Blu-ray/DVD Player, este desigur capabila si de procesarea continutului 3D. In cazul in care sunteti innebuniti dupa certificari si asociati o lista impresionanta cu o calitate de acelasi nivel a sunetului si imaginii, cele doua receivere se lauda cu THX Select2 Plus, 7.2 Audyssey DSX, Dolby Prologic IIz, Dolby True HD, DTS Master HD Audio.

Pentru a se potrivi perfect in orice mediu si cu orice dimensiune de incapere, cu ajutorul Audissey MultEQ XT si Dolby Volume sunetul este egalizat la nivelul fiecarei frecvente astfel incat sa ,,umple” perfect orice camera. In ceea ce priveste upscalling-ul la o rezolutie de pana la 4K, indiferent de calitatea semnalului sursei, de aceasta sarcina se ocupa cel mai recent cip grafic al celor de la Marvell intitulat Qdeo.

Onkyo HT-RC370, HT-RC370, receiver Onkyo


Sursa: GSPR