„Raza mortii” inventata sau… jocurile adolescentei? [+VIDEO]

, 31 Ian, 21:19

Tot se vorbea in perioada aceasta de eventualitatea aparitiei unui al doilea soare (cei care sunt fani stiri meteo cunosc)… In acelasi registru, tocmai despre acest lucru vorbim si acum, doar ca ne referim la un soare mai putin natural.

Pustiul de 19 ani Eric Jacqmain a acoperit un banal disc satelit cu 5.800 de oglinzi mici si a construit o adevarat arma, “raza mortii”, asa cum a numit-o.

Cand este asezata intr-o pozitie corespunzatoare, poate genera caldura de intensitatea a vreo 5.000 de sori, cel putin asa sustine adolescentul.

Oricum, raza genereaza suficienta caldura pentru a topi otelul, pentru a evapora aluminiul, pentru a incinge cimentul la cote maxime, transforma noroiul in lava si mai ganditi-va si voi ce ar mai putea face o asemenea caldura zrobitoare.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Death ray/|height={400px}]


Dispozitivul are o inaltime de 1,70 metri, diametrul de 1 metru.

Oricum, pentru ca jucaria sa si-a gasit deja sfarsitul, chiar intr-un incendiu, Eric planuieste construirea unui nou dispozitiv, de data aceasta cu vreo 32.000 de oglinzi.

Dar iata si explicatiile, caci Eric a facut un video. Dar, apropo, voi cu ce va jucati?


Sursa: Dailymail

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail