Radiografie Amazon Kindle Fire

Radiografie Amazon Kindle Fire

Amazon Kindle FireNici nu a trecut bine o zi de la lansarea oficiala a noii „super-tablete” a celor de la Amazon, ca baietii de la iFixit au si facut-o bucati. De ce? Ce-au avut cu ea? Nimic, pur si simplu au vrut sa vada cam cat este de usor de dezmembrat si ulterior reparat in cazul unei defectiuni.

Ce au constatat? Ca este extrem de simplu construita, componentele sunt la locul lor si fara briz-brizuri inutile care pot complica sanatatea unui gadget. Desi ieftina, noua tableta nu pare sa fi omis nimic din dotarile si componentele competitoriilor mai scumpi: iPad sau Samsung Tab. In schimbul a 200 de dolari, orice amator va primi o jucarie cu: ecran de 7 inci multi-touch si rezolutie 1024×600, un procesor dual core, 8GB memorie interna, o versiune personalizata de Android 2.3 si nu in ultimul rand „tone” de continut multimedia oferit de Amazon.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Un element de constructie care ne-a atras atentia a fost faptul ca touch-screen-ul si display-ul sunt separate, ceea ce determina un cost redus de reparatie in cazul in care vreunul din cele doua cedeaza.

Pentru cei mai curiosi din fire, aici puteti urmari intreg procesul de disectie.

Sursa: Ubergizmo

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: