Race Driver: GRiD fara multiplayer pe PC si PS3

, 20 Iun, 11:14

La trei ani de la lansare, Codemasters a decis ca este cazul sa inchida multiplayer-ul pentru versiunile de PC si PlayStation 3 ale lui Race Driver: GRiD. Acest lucru inseamna ca toti cei care vor dori sa joace pe serverele de multiplayer folosind aceste editii ale jocului nu vor mai putea, in timp ce versiunea de Xbox 360 va functiona in continuare. Motivul este faptul ca pe Xbox 360, serviciul Live poate face conexiuni peer-to-peer si nu necesita servere externe pentru a asigura o componenta multiplayer.

Decizia de a inceta suportul pentru joc a venit din cauza declinului popularitatii acestei componente, majoritatea jucatorilor de GRiD indreptandu-se spre alte jocuri asemanatoare precum Need for Speed: Shift, DiRT sau Gran Turismo 5 si Forza Motorsport 3 pe console. Din fericire, fanii GRiD vor putea sa joace din nou multiplayer in cadrul acestei serii incepand cu 2012, cand se va lansa Race Driver: GRiD 2 pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail