Qualcomm a avut un trimestru bun, cifrele o confirma

Qualcomm a avut un trimestru bun, cifrele o confirma

qualcomm-announces-q4-earnings-rakes-in-4-12-billion-in-revenu

Chiar daca este evident pentru toata lumea ca trecem printr-o perioada in care procesoarele celor de la Qualcomm se gasesc in unele din cele mai populare produse, odata cu anuntarea veniturilor pe ultimulor trimestru, e placut sa asociezi niste cifre la succesul companiei.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cu incasari totale de 4,12 miliarde, cu 39% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut si 14% mai mult decat trimestrul anterior al acestui an, Qualcomm e de neoprit. Cifra este cu atat mai importanta cu cat 1,06 mliarde a constituit profitul net.

Per ansamblu, acest an a fost pentru companie, mult mai profitabil decat 2010. 4,26 miliarde dolari a fost profitul net, cu 31% mai mult decat anul trecut, dintr-o suma totala incasata de 14,96 miliarde$ cu 36% mai mult decat trimestrul trecut. Pana si asteptarile analistilor, care sunt cu greu ajunse sau depasite, au continut estimari mult mai mai mici decat performanta reala a companiei. Daca la capitolul chipuri MSM erau aproximate 120-125 milioane de bucati vandute, aveti in vedere ca numarul atins de companie este 127 milioane doar in Q4.

Avea cineva vre-un dubiu ca IT-ul a iesit din criza?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: