PSP2 va avea puterea PS3. Lansarea va fi la toamna.

, 14 Ian, 15:34

Consola PSP2 este „la fel de puternica precum PlayStation 3”, sustine Sony, potrivit site-ului MCV.

Oricum, toate componentele din PSP2 sunt mai noi si impachetate mai dens decat intr-un sistem PS3. De asemenea, se pare ca PSP2 va folosi exclusiv memorie flash pentru stocare, inlocul unui hard drive, ceea ce va reduce timpul de incarcare.

Noua consola PSP ar trebui sa iasa pe piata la toamna si va avea un ecran HD. O prezentare sumara va avea loc peste doua saptamani, la data de 27 ianuarie, insa mai multe detalii vom avea de la evenimentele dedicate gaming-ului Game Developers Conference (28 februarie-4 martie, la San Francisco) si E3 (7-9 iunie, la Los Angeles).

Dispozitivul va oferi acces la continut descarcabil, jocuri mici si aplicatii prin PSN si este foarte probabil sa incorporeze un telefon, desi nu ca functie de baza, desigur.

Aceasta noua generatie de PSP este diferita de telefonul de gaming la care lucreaza divizia Sony Ericsson si care ar putea fi dezvaluit la Mobile World Congress de la Barcelona, in luna februarie, posibil sub numele Xperia Play. Dispozitivul Sony Ericsson ruleaza Android si va avea aplicatii descarcate, joculete, dar posibil si titluri PS mai vechi.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Abia astept sa vad ce poate, daca zvonurile sunt adevarate, fie cat o fi pretul, ma stradui sa mi-o cumpar. Detin un PSP si sunt foarte multumit de el, chiar daca dupa ce auzisem de Infinity Blade il considerasem o consola praf, mi-am revenit.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail