PS3-ul primeste un update: versiunea 3.7.0

PS3-ul primeste un update: versiunea 3.7.0

ps3-firmware-update-v3-70-adds-auto-save-cloud-storage-for-subsc

Chiar daca am acumulat multe suparari cu actualizarile celor de la SONY pentru PS3, in aceste zile pe toate consolele PlayStation 3 veti fi invitati la un update ceva mai util.

Versiunea 3.7, pe langa faptul ca va automatiza copierea salvarilor, statisticilor si trofeelor din jocuri in cloud, pentru ca toti abonatii la PlayStation Plus sa se poate bucura de realizarile lor oriunde, va integra si optiuni pentru utilizatorii neplatitori de abonament.

Chiar daca momentan noua sectiune din XMB, TV/Video Services avantajeaza doar utilizatorii de peste ocean, cu recomandari personalizate in PlayStation Store si acces la servicii de video on demand precum Netflix, Hulu Plus si VUDU Apps, nu e exclus ca in curand sa beneficiem si noi de ceva continut gratuit.

Incercand sa faca un pic de pressing si pe partea de 3D, de acum inainte PS3-ul va putea afisa fisiere in format MPO (fotografii 3D) si va suporta decodarea sunetului DTS-HD MA si DTS-HD MR pentru cei pasionati de discuri Blu-ray 3D.

Luand in calcul eforturile care se fac pentru continut suplimentar pe discurile Blu-ray, tot cu acest update va fi suportata interactiunea cu aplicatiile JAVA integrate pe astfel de discuri.

Citește și: