25 iun. 2011 | 19:38

Prototip dual screen cu Android 2.3

ACTUALITATE
Prototip dual screen cu Android 2.3

Imerj, smartpad, 2-in-1 smartpad, Imerj smartpad

Mai mult ca sigur Imerj nu va spune foarte multe, mai ales ca este o companie doar la inceput de drumul, insa a creat o jucarie extrem de interesanta si de originala.

Imerj, smartpad, 2-in-1 smartpad, Imerj smartpadChiar daca aparent sunt doua dispozitive de tip iPhone 4 lipite, de fapt este vorba de un smartphone care atunci cand este deschis precum o carte gazduieste o tableta cu ecran de aproape 6 inci, al carui singur handicap este o linie neagra pe mijloc care separa cele doua display-uri.

Dispozitivul, desi este cu sistem de operare Android 2.3, din fericire este personalizat exact cat trebuie pentru a profita de asemenea ecran/ecrane.

Din pacate, vorbim de un prototip, unul care, pe cat de fiabil pare, este la fel de departe de a ajunge in mainile noastre. Creat de Imerj si Frog, acest dispozitiv, care momentan poarta sugestivul nume de smartpad 2 in 1, speram sa nu dispara in obscuritate.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Imerj smartpad/|height={500px}]

Sursa: Engadget