Primul accesoriu creat special pentru iPhone 4S – Wahoo Fitness

, 02 Noi, 16:25

wahoo-fitness-bringing-80-bluehr-heart-rate-belt-to-iphone-4s-uCredeati ca va dura mai mult pana vom vedea accesorii dedicate special noului iPhone 4S, nu? Ei, se pare ca nu am asteptat indelung, fiindca unii producatori au imbratisat cu entuziasm tehnologia de comunicatii Bluetooth 4.0.

Sub numele complet Wahoo Fitness Blue HR, dupa cum se poate vedea in imaginea low res alaturata, aceasta este o banda elastica care permite o monitorizare foarte atenta a ritmului cardiac, impreuna cu alte elemente vitale.

Dupa ce ati imperecheat dispozitivul cu iPhone-ul, care recunoaste imediat functionalitatea sa, automat orice aplicatie cu functie de inregistrare a alergarii, precum Runkeeper sau aplicatia proprietara a celor de la Wahoo, poate sa profite de Blue HR.

Cu toate ca pretul de 80$ e departe de a fi mic, daca sunteti pasionati de gadgeturi si de efort fizic s-ar putea sa fie dispozitivul care va lipseste pentru a va completa colectia.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Wahoo FItness
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail