Primele detalii oficiale despre Windows 8

Primele detalii oficiale despre Windows 8

Windows 8 nu mai este de mult un subiect tabu, se stie despre faptul ca este un proiect in lucru, se vorbeste despre el, zvonuri sunt o gramada.

Abia ieri seara au fost lansate primele informatii oficiale despre cum va arata nous sistem de operare care va fi disponibil pe toate platformele posibile, smartphone-uri, tablete, laptopuri si desktop-uri. Ideea, trebuie sa recunosc, este destul de indrazneata, iar unii mai carcotasi au si spus ca va arata la fel ca Windows Phone 7. Ei bine, surpriza, chiar au avut dreptate, cel putin pentru ecranul principal.

Exista totusi posibilitatea de a schimba interfata cu una mai clasica si mai accesibila.

Certitudinea este ca Microsoft vrea sa isi lanseze noul sistem de operare in 2012, dupa o perioada suficienta de asimilare a lui Windows 7 de catre utilizatori. Posibil ca si atunci sa renunte complet la suportul pentru Windows XP, acesta din urma devenind obsolete, adica nu mai primim update-uri pentru nici unul din serviciile existente. Pana anul viitor deci va trebui sa facem un upgrade.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/windows8/|height={500px}]

Citește și: