Prima aplicatie de iOS care iti permite sa semnezi documente legale

Prima aplicatie de iOS care iti permite sa semnezi documente legale

adobe

Majoritatea aplicatiilor nu sunt incredibil de serioase sau de utile, dar exista cateva care fac parte dintr-o clasa speciala si care, pentru foarte multi utilizatori reprezinta singurul motiv de care au nevoie pentru a achizitiona o tableta. Din aceasta clasa faca parte Echosign.

Creata de cei de la Adobe in colaborare cu Echosign, noua aplicatie permite semnarea de documente de orice tip in format electronic, de pe orice dispozitiv cu iOS. Aplicatia suporta orice fel de documente sau poze, indiferent daca le aveti sincronizate deja pe aparat sau le-ati primit pe email in urma cu 3 minute. Toate documentele semnate se sincronizeaza si raman salvate in libraria aplicatiei pentru a fi vizualizate ulterior si pentru a evita pe cat posibil fraudele.

Practic, lucrurile sunt extrem de simple dupa ce v-ati creat un cont pe Echosign si v-ati lamurit cu ce se mananca conceptul de semnatura electronica. Dupa toate aceste etape, descarcati gratuiti aplicatia de Echosign din AppStore si puneti-va pe semnat.

Citește și: