Posesorii de telefoane Wave vor primi un update considerabil – Bada 2.0

, 12 Sep, 10:13

bada-2-tweetFaptul ca Bada 2.0 apropia considerabil telefoanele mobile cu Bada de conceptul de smartphone nu mai e de mult o supriza.

Aceasta apare insa sub forma faptului ca daca noile versiuni de sofware ajung din ce in ce in mai mult sa eschiveze vechile telefoane, Samsung a postat pe contul de Twitter un anunt care o atitudine care ocoleste acest trend.

Mai precis, daca initial doar Wave 3, Wave M si Wave Y urmau sa beneficieze de noul software, preinstalat sau prin update, acum situatia s-a schimbat radical.

Fiecare posesor de telefon cu Bada va beneficia de acest upgrade, singurul handicap fiind ca, in functie de limitarile hardware ale fiecarui terminal, nivelul de functionalitate suplimentara va varia considerabil.

Legat de lansare, in trimestrul 4 al acestui an aveti toate sansele sa beneficiati de aceasta actualizare, pentru restul planetei aparand cateva intarzieri.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail