26 mai 2011 | 09:40

Portal 2 primeste soundtrack gratuit si concurs de harti

ACTUALITATE
Portal 2 primeste soundtrack gratuit si concurs de harti

Am o veste buna pentru cei care au ramas impresionati de coloana sonora a lui Portal 2. Valve a lansat prin intermediul blog-ului oficial al jocului primul volum al coloanei sonore, intitulata „Songs to Test by„. Aceasta include 22 de melodii prezente in joc, insa acestea nu sunt toate. Ca un bonus, cei care detin telefoane care ruleaza Android sau iOS pot sa descarce sase tonuri de apel inspirate din aceste melodii.

Pentru ca acest lucru nu era de ajuns, Valve a decis sa sustina si un concurs de creare de harti pentru Portal 2, destinat oricui doreste sa se inscrie. Acestea pot fi dedicate atat modului multiplayer, cat si modului cooperativ din joc si vor fi notate in functie de originalitate, complexitate, atentie la detalii, inovatie in design, cat si in functie de tema din cadrul universului Portal aleasa. Numai cele mai bune doua harti inscrise vor fi considerate castigatoare.

Premiul este un „Portal 2 Ultimate Gift Pack” semnat de toata echipa producatoare a jocului si promovarea publica pe site-ul oficial ThinkingWithPortals.com a celor doua harti. Avand in vedere ca Valve sunt in stare sa ofere coloana sonora a jocului pe gratis, premiul din Gift Pack trebuie sa fie cu adevarat substantial. Data limita de participare la concurs este 6 iunie.