PlugBug fura curent de la Mac si il da la iPad/iPhone/iPod

PlugBug fura curent de la Mac si il da la iPad/iPhone/iPod

plugbug-adds-an-ipad-ipod-iphone-usb-charging-port-to-your-m

Tinand cont ca intamplarea face ca un numar foarte mare de posesori de Mac sa detina si un iPhone, iPod sau iPad, nimic nu e mai placut ca un gadget care sa permita incarcarea simultana a unui sistem portabil Apple si a unui iDevice.

Creat de Twele South, o companie micuta cu sediul in Carolina de Sud, PlugBug este un accesoriu care re integreaza efectiv in incarcatorul de MacBook sau MacBook Pro, generand in acelasi timp un port USB. Generand pe respectivul port 10W si 2,1A, pe langa faptul ca iPad-ul se va incarca cel mai repede cu putinta, si iPhone-ul sau orice iPod va primi acelasi tratament al incarcarilor rapide.

twelvesouthplugbugiphonehiresCu toate ca momentan este disponibil doar in varianta pentru priza de Statele Unite, in orice moment veti putea folosi un adaptor la priza de Europa pentru a-l face compatibil cu prizele de la noi. Avand in vedere reversul medaliei, daca mergeti des in SUA este un avantaj teribil sa nu mai fiti nevoit sa va achizitionati un incarcator suplimentat pentru MacBook, PlugBug fiind singurul adaptor de care aveti nevoi pentru a va incarca sistemul peste ocean.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Legat de disponibilitate, incarcatorul PlugBug, care functioneaza la fel de bine singur sau atasat la incarcatorul de Mac, poate fi achizitionat incepand de azi de pe site-ul oficial al companiei pentru pretul decent de 34,99$.

Plug Bug from Twelve South.
Citește și: