30 mai 2011 | 13:51

PlayStation Vita este numele adevarat al NGP?

ACTUALITATE
PlayStation Vita este numele adevarat al NGP?

Viitoarea platforma de gaming mobil de la Sony, cea numita NGP, atrage destul de multa atentie in aceasta perioada premergatoare show-ului E3. Dupa ce au aparut o serie de zvonuri despre limitarea capabilitatilor consolei la jumate cand vine vorba despre memoria RAM si video, acum primim informatii despre un posibil nume oficial al acesteia. Era evident faptul ca numele final al unei noi platforme nu poate fi Next Generation Portable, insa cele mai noi zvonuri nu ne prezinta o alternativa mult mai buna.

Doua imagini ce se presupune ca sunt scapate pe internet de Sony, dezvaluie noua consola sub brandingul PlayStation Vita, un nume care pare sa fie in ton cu celelalte trademark-uri ale companiei precum Vaio, Xperia, Qore sau Qriocity. Avand in vedere ca o mare parte din conferinta de anunt a consolei NGP a fost bazata pe functiile sociale de „lifestyle” ale acesteia, Vita („viata” in latina) poate fi un nume potrivit. Sper ca voi putea sa ma abtin din ras daca va fi anuntat oficial acest nume, fiindca prima chestie care care mi-a trecut prin cap cand am auzit de noul nume a fost „bovina”.

Iata si imaginile care au starnit aceste zvonuri:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/PlayStation Vita/|width=480]