PlayStation Store se va intoarce cu jocuri gratuite si nu numai

PlayStation Store se va intoarce cu jocuri gratuite si nu numai

psn, sony psn, playstation network, sony playstation networkOdata cu revenirea PSN-ului, Sony isi recompenseaza fanii prin… doua jocuri pentru PlayStation 3 sau doua pentru PlayStation Portable – la alegere si, desigur, gratuite. Asa a anuntat compania pe PlayStation Blog.

Bonusurile oferite utilizatorilor PlayStation Network afectati de lipsa serviciilor din ultimele saptamani se inscriu in programul numit „Welcome Back„. Singura conditie pentru a primi recompensa este sa aveti cont de PSN inregistrat inainte de 20 aprilie 2011, cand a intervenit eroarea.

Europenii vor trebui sa aleaga pentru PS3 doua titluri dintre LittleBigPlanet, inFAMOUS, Wipeout HD/FuryRatchet and Clank: Quest for Booty si Dead Nation, cu mentiunea ca in Germania inFAMOUS si Dead Nation vor fi inlocuite cu Super Stardust HD si Hustle Kings. In Statele Unite, in schimb, avem parte de o selectie asemanatoare, cu o singura diferenta: in locul lui Ratchet & Clank se gaseste Super Stardust HD. Lista de jocuri pentru PSP este aceasi in ambele situatii, fiind disponibile LittleBigPlanetModNationPursuit Force si Killzone Liberation.

Pe langa jocurile gratuite, 30 de zile de PlayStation Plus vor fi oferite tuturor utilizatorilor de PlayStation Network, insa cei deja abonati la acest serviciu vor primi 60 de zile de gratuitate. De asemenea, cei cu subscriptii la serviciul Qriocity Music Unlimited vor primi 30 de zile de gratuitate.

Momentan atat a avut Sony de spus in legatura cu oferta. Totusi, ce nu au anuntat este data la care PlayStation Store va fi redeschis pentru a putea beneficia de aceste bonusuri. Din momentul restaurarii magazinului virtual, oferta este valabila 30 de zile. Cei care nu isi revendica jocurile gratuite pana atunci vor pierde drepturile de a le descarca pe viitor.


Surse: PlayStation Blog US | PlayStation Blog EU