PlayStation 3 ajunge la versiunea 4.00

PlayStation 3 ajunge la versiunea 4.00

Sony Computer Entertainment a anuntat ca va lansa un nou update pentru PlayStation 3. Acesta va veni in cursul acestei saptamani si va aduce consola la versiunea de firmware 4.00. Nu avem de a face cu un update major, insa schimbarea prefixului sugereaza intrarea intr-o noua era din viata consolei „de casa” de la Sony.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Printre aditiile minore avem de a face cu posibilitatea de a porni sau opri download-urile automate pentru patch-uri ale jocurilor sau update-uri de sistem, cat si o metoda noua de filtrare a celor care ajung sa fie acceptati in lista de prieteni. Care este adevaratul scop al acestui update? Pregatirea pentru lansarea PlayStation Vita. Astfel, PlayStation 3 va sti sa comunice cu noua consola portabila, fiind posibil backup-ul de jocuri, salvari si alt continut direct pe hard disk-ul „batranei” console.

Avand in vedere ca Vita ajunge in magazinele japoneze peste cateva saptamani, update-ul de fata a venit intr-un moment potrivit. Noi insa va trebui sa mai asteptam pana spre sfarsitul lunii februarie pentru a pune mana pe noul handheld.

Urmăriți Playtech.ro și pe